Tanita Laurier Fotograaf Oudenaarde

Hallo, ik ben Tanita...

In 2014 studeerde ik af als Master of Science in de ergotherapeutische wetenschappen. Omdat het studeren mij nog niet verleerd was, besloot ik om aansluitend een opleiding fotografie te volgen in avondschool. Deze 5 jaar durende opleiding heb ik met succes afgerond. Gedurende die 5 jaar veranderde er ook heel wat in mijn leven… 
Ik leerde mijn vriend kennen, we kochten een huisje in Oudenaarde, ik vond fulltime werk in het UZ Gent als ergotherapeut en ik verloor mijn beste vriendinnetje… Mijn Tessje, een Malteser van 15,5 jaar oud. De moeilijkste beslissing die ik ooit moest nemen in mijn leven! 
Als herinnering aan haar had ik recent een fotosessie gedaan met Tess en onze andere viervoeter, Darco. Deze foto’s zijn tot op de dag van vandaag een dierbare herinnering voor ons. 
Vanuit deze gedachtegang en vanuit mijn vaardigheden als zorgverlener, besloot ik om iets meer te ondernemen met mijn fotografie. In juni 2020 besloot ik om er volledig mee te gaan. Ik sloot me aan als zelfstandige in bijberoep onder een BTW-nummer, kocht een nieuwe camera en computer, een nieuwe portretlens … ik was er helemaal klaar voor! 
Gelukkig had ik niet enkel mijn vriend en familie die enorm in mij geloofden, maar ook diverse vrienden en onbekenden deden dat! 

Dankzij hen sta ik vandaag waar ik nu sta! 

Momenteel ben ik nog steeds samen met de beste vriend die je u kan inbeelden! Hebben we twee hondjes, waarvan Darco (border collie x labrador) en Bas (een rescue kruising Catalaanse herder). Ook ons konijntje Apero die de leeftijd heeft van onze relatie. Sinds kort heb ik niet 2 jobs, maar 3! Want drievoud klinkt toch altijd beter, niet? Op vrijdag werk ik vanaf nu aan de Howest te Kortrijk als praktijklector voor studenten ergotherapie. 

Die leergierigheid heeft er ook al voor gezorgd dat ik mij verder wil verdiepen in fotografie. Enkele workshops die ik volgde zijn:

– hondenfotografie bij Tales of Tomorrow
– hondenfotografie bij Mijn Stijl Fotografie 
– gezinsfotografie bij By Aman fotografie 
– photoshop in avondschool (Kisp) 
– lightroom in avondschool (Pcvo) 

Kortom: ben je op zoek naar een fotograaf met veel geduld, sociale vaardigheden, leergierig en ‘willing to please you’, dan ben je bij mij aan het juiste adres! 

Snuister gerust maar wat verder op mijn website en laat gerust een mailtje achter indien er vragen zijn. 

 Liefs, 
Tanita

 Oja! Mag ik nog even mijn fierheid uiten qua publicaties?